Rezultatele la Bacalaureat 2020 au fost afişate. Notele la BAC 2020 sunt afișate pe avizierele liceelor și pe edu.ro cu anonimizarea numelui şi a prenumelui, notează digi24.ro.

Au fost 232 de medii de 10, cel mai mare număr de medii maxime obținute la Bacalaureat din ultimii 17 ani. În urmă cu un an, la Bacalaureat au fost obținute 224 de medii de 10.

În Prahova, sunt 16 medii de 10, la liceele:.

*Aurel Vlaicu Breaza (1)

*Alexandru Ioan Cuza Ploiești (2)

*Nicolae Grigorescu Câmpina (3)

*Mihai Viteazul Ploiești (4)

*Ion Luca Cargiale (2)

*Colegiul Militar Dimitrie Cantemir (2)

*Liceul Brâncoveanu Vodă Urlați (1)

*Liceul Mihail Cantacuzino Sinaia (1)

La avizier, precum și pe pagina online dedicată rezultatelor de la Bac 2020 apar coduri în dreptul cărora sunt afișate notele și mediile. Fiecare candidat de la Bacalaureat a primit anterior afișării rezultatelor codul specific. Fiecare candidat va trebui să îl identifice la afișarea rezultatelor pentru a-și vedea notele, în dreptul lui, potrivit digi24.ro.

Contestațiile pot fi depuse în ziua afișării primelor rezultate la BAC 2020, adică marți, 30 iunie, între orele 16:00 și 20:00, dar și pe 1 iulie, între orele 8:00 și 12:00.

Acestea pot fi depuse/transmise și prin mijloace electronice.

În această situație, candidații completează, semnează și depun/transmit prin mijloace electronice și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora.

Contestațiile pot fi depuse și în format fizic, ca în anii anteriori.

VEZI AICI REZULTATELE DIN PRAHOVA

andrei-volosevici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here