Cea de-a IX-a ediție a Festivalului „Serbările Toamnei” are loc astăzi și mâine, la Câmpina. Tema acestei ediții o constituie „Pictura câmpineană de la Nicolae Grigorescu până în prezent”.

La ora 11.00 a avut loc deschiderea oficială a Festivalului, cu obișnuita paradă de la Hotelul Muntenia până la fosta Casă a cărții, în care cei prezenți au putut admira mașini de epocă și au putut asculta Fanfara Consiliului Județean Prahova.

Primarul Horia Tiseanu le-a adresat apoi celor prezenți un cuvânt de bun-venit și le-a urat “Distracție plăcută”.

La eveniment au participat și alte personalități din mediul politic și administrativ, printre care deputații George Ionescu și Grațiela Gavrilescu, dar și viceprimarul Ploieștiului, George Pană.

Spectacolul de seară va începe la ora 19. Pe scena festivalului vor urca Adriana Deaconu, Veta Biriș, Ruby, Keo & Skizzo Skillz & Misty. În cea de-a doua zi de festival, între orele 11 și 17 va avea loc un program artistic susținut de artiști amatori din Câmpina. Spectacolul de seară va începe tot la ora 19. Georgiana Crăciun, Elisabeta Turcu, Alina Eremia și Ștefan Bănică Jr. sunt artiștii care vor întreține atmosfera.

Vezi mai jos galerie foto de la festival:

andrei-volosevici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here