Cei opt prahoveni suspecți de COVID-19, care au petrecut Paștele Blajinilor la rude, în județul Buzău, au primit rezultatele testelor în cursul zilei de joi. Veștile sunt bune, niciunul dintre ei nu este infectat cu noul coronavirus, potrivit Biroului de Presă al Prefecturii Prahova. Ambele teste au avut rezultat negativ, anunță aceeași sursă.

Cei opt prahoveni suspecți de coronavirus au fost internați la spitalul CFR din Ploiești, dat fiind că la finalul lunii aprilie au petrecut alături de rude care locuiesc într-o zonă din județul Buzău cu multe cazuri de COVID-19 confirmate.  Teama a fost mare, pentru că una dintre persoanele suspecte avea simptome specifice bolii. Și în cazul acesteia rezultatul a fost negativ.

Cel mai probabil prahovenii, de fel din zona Urlați, vor fi externați din spital în cel mai scurt timp.

Autoritățile județene așteaptă acum rezultatele în cazul familiei femeii de 65 de ani, infectată cu noul coronavirus, și care a murit în cursul acestei săptămâni la Spitalul Județean din Ploiești. Potrivit unor surse medicale, sunt cinci persoane care așteaptă rezultatele. Toate sunt din Ploiești.

1 COMENTARIU

  1. Ar trebui presa sa vina sa vada cum se plimba cele 5 persoane care asteapta rezultatul la testul Covid si care sunt rudele ( copiii,nurori,nepotii) femeii de 65 de ani decedata luni seara de Covid. Sa vina presa sa vada cum aceste petsoane stau de vorba cu politistii care chipurile ii pazesc pe ei,ploitistii neavand nici masca,si cate masini din cate judete sunt stranse pe strada,le-au venit rude din toate orasele,nu respecta distanta sociala,nu se respecta nimic, se plimba toti nestingheriti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here