Continuă și la această oră audierile în dosarul încăierării în urma căreia un bărbat în vârstă de 32 de ani a fost înjunghiat, ziua în amiaza mare, pe o stradă unde se află Poliția și Primăria Câmpina. Victima este fratele unui cunsocut interlop din oraș.

Sunt patru persoane reținute, care au calitate de suspect, potrivit unor surse judiciare. Audierile în cauză au început miercuri dimineața și nu s-au finalizat nici la această oră.

Deocamdată procurorul de caz nu a dispus nicio măsură preventivă pe numele suspecților. Aceștia sunt acuzați de loviri și alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere.

Apropiații victimei sunt nemulțumiți de încadrarea juridică, doar loviri și alte violențe, nu tentativă de omor, având în vedere că rănile provocate de cuțitar au fost în zona toracelui și a gâtului, spun sursele citate.

Cei patru bărbați implicați în scandal au fost reținuți pentru 24 de ore încă de marți seară, iar miercuri dimineață au fost duși la Parchet pentru continuarea audierilor.

Scandalul s-a petrecut marți în jurul orelor 17.00, la Insta Cafe, un bar aflat pe Bulevardul Culturii, la doar câteva sute de metri distanță față de Primărie și Poliție. Scandalul ar fi izbucnit spontan, pe fondul unor conflicte mai vechi, între patru bărbați, dintre care unul se pare că este fratele lui Marian Brotoiu, cunoscut în oraș drept Piciu.

Fratele lui Piciu ar fi fost înjunghiat în timpul încăierării. Bărbatul are o rană profundă în zona toracelui și una în zona gâtului. La fața locului a intervenit un echipaj al Serviciului de Ambulanță Prahova care a stabilizat victima pe care ulterior a transportat-o la Spitalul Județean de Urgență din Ploiești.

Citește și:

www.ziarulincomod.ro/partru-barbati-retinuti-de-politie-dupa-scandalul-de-la-campina-timpul-caruia-fost-injunghiat-fratele-unui-interlop/

www.ziarulincomod.ro/fratele-unui-interlopt-celebru-din-campina-injunghiat-intr-o-cafenea-din-oras-trei-suspecti-au-fost-saltati-de-politie/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here