Audierile continuă și astăzi la sediul Direcției Naționale Anticorupție din Ploiești! După ce noaptea trecută procurorii anticorupție au reținut patru persoane cu funcții importante, respectiv Viorel Dosaru, fostul șef al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, Aurelian Mihăilă, fost procuror general adjunct al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploiești, Liviu Tudose, procurorul general adjunct al Parchetului de pe Lângă Curtea de Apel Ploiești și Constantin Ispas, fostul șef DGA Prahova, o nouă persoană a fost citată astăzi să se prezinte la audieri.

Este vorba de Cristian Anastasescu, cumnatul deputatului Sebastian Ghiță și totodată administrator al firmei Asesoft International. Anastasescu are, de asemenea, calitatea de martor în dosarul “Papici”.

Anastasescu este, de asemenea, și martor în dosarul cunoscut sub numele “Cumnatul premierului”, în care vizat este Iulian Herțanu în afacerea reabilitării sistemului de canalizare al orașului Comarnic.

Reamintim că aseară procurorii anticorupție au reținut patru persoane, aducându-le acuzații în dosarul “Papici”, după cum urmează: Viorel Dosaru- favorizarea infractorului, furnizare de informații clasificate și luare de mită, Aurelian Mihăilă- cercetare abuzivă, Liviu Tudose-  furnizare de informații clasificate și luare de mită, Constantin Ispas- furnizare de informații clasificate și luare de mită.

Citește aici detalii despre acuzațiile formulate împotriva celor patru!

Imagini video cu Viorel Dosaru încătușat!

Imagini de la reținerea procurorului Liviu Tudose!

Imagini video cu Constantin Ispas, reținut pentru a doua oară de DNA Ploiești!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here