Pe o înregistrare intrată în posesia redacției noastre, se aude cum Ștefan Grozea, consilierul primarului Adrian Dobre (foto sus) detașat la conducerea Clubului Sportiv Municipal Ploiești, spune despre edil “boul ăla nu mai candidează, așa că mi se rupe”.

Discuția înregistrată a avut loc înainte ca Ștefan Grozea să fie numit la CSM, când se ocupa de monitorizarea salubrității din Ploiești. Pe parcursul discuției cu interlocutorul, Ștefan Grozea mai spune că pentru Volosevici nu face curat. Discuția ar fi avut loc chiar în timpul unui control făcut de Ștefan Grozea pe domeniul public al Ploieștiului.

Contactat telefonic și întrebat despre relația cu primarul, Ștefan Grozea a declarat că Adrian Dobre este un primar foarte bun, cu care are o colaborare reușită de foarte mult timp și că îi leagă o prietenie inclusiv în afara locului de muncă.

În momentul în care reporterii au spus că există dovezi că într-o discuție ar fi afirmat cele de mai sus, Ștefan Grozea a negat categoric, spunând că niciodată nu a zis ceva de genul acesta, dar nici că ar fi subiectiv în activitatea sa, referindu-se la partea în care a zis că nu face curat pentru Andrei Volosevici, despre care susține că, la fel ca orice cetățean, are o părere bună despre fostul mandat al acestuia la conducerea primăriei Ploiești.

Reporterii noștri l-au sunat și pe primarul Adrian Dobre pentru a-i cere un punct de vedere, iar acesta a spus că nu poate da un punct de vedere având în vedere că nu a ascultat înregistrarea. Reporterii noștri i-au trimis înregistrarea, dar până la momentul publicării acestui articol primarul Dobre nu a revenit cu un punct de vedere.

N.R.: Se pare că apropiații primarului Dobre sunt deranjați de decizia de dizolvare a Biroului Politic Local al PNL, în urma căreia Adrian Dobre a pierdut coordonarea PNL Ploiești, organizația fiind condusă la ora actuală de Roberta Anastase. Înregistrarea întărește zvonurile că în interiorul PNL ar fi două tabere, una cu apropiații lui Dobre, iar cea de-a doua cu oamenii Robertei Anastase. Așa s-ar explica și replica lui Ștefan Grozea, “pentru Volosevici nu fac curat”, din prisma faptului că membrii de partid apropiați lui Dobre sunt supărați că Roberta Anastase a preluat puterea în PNL Ploiești.

Publicăm mai jos înregistrarea audio și așteptăm o reacție din partea primarului Adrian Dobre:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here