Ieri, ziarul Incomod v-a prezentat un denunț în care apare primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, city managerul Teodora Marin dar și alți membri PNL Ploiești unde sunt acuzați că au protejat interesele SC ROSAL și ale directorului sucursalei din Ploiești – Cătălin Ioniță, prejudiciind astfel bugetul public.

Înainte de a publica acel denunț, cu câteva zile înainte, reporterii Incomod au stat de vorbă cu un angajat Rosal despre chestiunile care apar în acesta. Angajatul Rosal, fără a ști de existența denunțului, a confirmat aproape toate informațiile care se află în el.

CITEȘTE și Primarul Ploieștiului, city managerul și directorul Rosal Ploiești, ținta unor acuzații grave într-un denunț trimis DNA: amenințări, șantaj, trafic de influență, luare de mită

Iată ce spune angajatul Rosal despre modul cum s-a făcut deszăpezirea în Ploiești și despre faptul că se dă șpagă.

Deorece angajatul se teme pentru integritatea sa fizică și pentru locul de muncă, ne-a rugat să-i distorsionăm vocea și să-i păstrăm anonimatul. Facem precizarea că informațiile audio pe care vi le prezentăm îi aparțin și se bazează pe ce se discută în administrația locală și în interiorul SC Rosal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here