fbpx
vineri, mai 24, 2024
spot_img

AUR Prahova: ”PSD a împărțit mită electorală la Urlați. Încetați cu pomenile înainte de alegeri”

Citește Și

- Reclamă -

Deși nu a început oficial, campania electorală se anunță una complicată în Prahova. Au început și pomenile electorale, așa cum se practică de ani de zile.

Într-o postare pe facebook, senatorul PSD, Laura Moagher, este surprinsă în fotografii în timp ce împarte sacoșe roșii cu produse alimentare, în Urlați, alături de candidatul PSD la primărie.

- Reclamă -

Gestul a fost sancționat de președintele AUR Prahova, Alexandru Săraru. Printr-un comunicat de presă, acesta condamnă astfel de practici și cere public ca PSD să nu se folosească de așa zise ”campanii umanitare” pentru a cumpăra alegătorii.

Comunicat din partea lui Alexandru Săraru, președinte AUR Prahova:

”Astăzi, 1 Mai, în orașul Urlați, a avut loc un act incalificabil care încalcă nu doar principiile democratice, ci și valorile fundamentale ale unei campanii electorale corecte și etice. Candidatul PSD la primăria Urlați, însoțit de senatoarea Laura Moagher, au împărțit mită electorală sub pretextul unei acțiuni umanitare. Este o manifestare de ipocrizie și lipsă de respect față de cetățeni și procesul democratic.
AUR Prahova condamnă ferm aceste practici desuete și rușinoase ale PSD-ului. Este inacceptabil ca un partid politic să recurgă, în 2024, la astfel de tactici de manipulare în speranța că vor obține voturi. Este o insultă la adresa cetățenilor și a democrației să încerci să-ți câștigi susținerea prin cumpărarea de voturi cu ajutorul unor sacoșe cu alimente.
Îi cerem public PSD Prahova să înceteze imediat aceste pomeni electorale și să respecte integritatea procesului democratic. În cei aproape patru ani de mandat, unde a fost PSD-ul? De ce acțiunile umanitare devin importante doar în prag de alegeri? Această ipocrizie trebuie să înceteze.
AUR Prahova și eu, în calitate de președinte, ne angajăm să fim exemple de integritate și etică în cadrul campaniei electorale. Nu vom folosi niciodată astfel de tactici josnice și insultătoare la adresa democrației și a cetățenilor.
Pe 9 iunie, la alegerile locale, vă îndemnăm să respingeți astfel de practici și să votați pentru un viitor mai bun, pentru o politică curată și pentru o societate bazată pe principii solide și respect reciproc”, a transmis Alexandru Săraru.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO – Daniela Lica: ”Pentru educația copiilor nu e suficient niciodată cât se investește. Primarul Ploieștiului ne-a ajutat foarte mult”

Trei elevi ai Colegiului Național I.L. Caragiale din Ploiești s-au calificat în lotul restrâns de informatică al României...