Jaful de la Fan Courier a rămas, și la această oră, cu autor necunoscut! Polițiștii încă nu au terminat cercetările în dosarul deschis după ce în noaptea de 22 spre 23 septembrie sediul Fan Courier din Păulești a fost jefuit.

“Nu a fost găsit încă autorul infracțiunii respective. Acționăm cu prioritate, avem mai multe piste, verificăm și luăm în calcul mai multe variante. Sunt polițiști angrenați în desfășurarea activităților respective”, a declarat pentru ziarul Incomod agent șef adjunct de poliție Raluca Brezeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova.

Reamintim că în noaptea de 22 spre 23 septembrie, sediul Fan Courier de la ieșire din Ploiești a fost jefuit, prejudiciul depășind suma de 300.000 lei. Se pare că la acel moment, în afară de bani, din sediul firmei de curierat au dispărut și un laptop, dar și anumite componente din sistemul de securitate, astfel încât imaginile surprinse de camerele de supraveghere din timpul spargerii nu au mai putut fi accesate. În plus, se pare că nu au existat semne de forțare a căilor de acces ale societății și nici la încăperea unde erau sistemele de securitate.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here