fbpx
marți, februarie 20, 2024
spot_img

Autorităţile anunţă finalizarea lucrărilor la CAF 2, după avaria de noaptea trecută

spot_img

Citește Și

- Reclamă -
ACTUALIZARE: Autorităţile ploieştene au anunţat vineri, în jurul orei 14.50, finalizarea lucrărilor de reparaţii în urma avariei survenite la CET Brazi, însă probele de presiune au dus la descoperirea mai multor pori, ceea ce întârzie reluarea alimentării.

Continuă reparaţiile la CET Brazi. Nu e clar când se va relua alimentarea cu energie termică în Ploieşti

Ştirea iniţială:

Primăria Ploieşti a anunţat, vineri după-amiază, finalizarea lucrărilor la Cazanul cu Apă Fierbinte nr. 2 (CAF 2) din CET Brazi, în urma avariei apărute aici noaptea trecută. Încep probele de presiune şi, în scenariul în care nu apar alte probleme, alimentarea cu agent termic va fi reluată în decurs de câteva ore.

- Reclamă -

Municipalitatea a anunţat, într-un mesaj publicat vineri în jurul orei 14.50, finalizarea lucrărilor de reparaţii efectuate la nivelul termocentralei de la Brazi, la singurul cazan disponibil în prezent.

„La aceasta ora reparațiile la CAF 2 au fost finalizate. Urmează proba de presiune”, a fost mesajul publicat pe contul oficial de Facebook al Primăriei Ploieşti.

Avarie majoră la CAF 2. A fost sistată livrarea de agent termic către ploieșteni/ VIDEO

- Reclamă -

Este a treia avarie majoră care apare la CAF 2 de la repunerea lui în funcţiune, din luna octombrie. Pentru moment, acesta rămâne singura sursă de căldură disponibilă pentru sistemul centralizat din Ploieşti, în condiţiile în care transferul cazanelor 5 şi 6 din CET Brazi încă nu s-a finalizat. Transferul celor două cazane e blocat de faptul că mai multe componente au rămas fără ISCIR-izare, iar protocolul dintre CJ şi Consiliul Local impune ca bunurile să fie în stare de funcţionare în momentul predării. Potrivit celor mai recente informaţii, Consiliul Judeţean le-ar fi transmis membrilor comisiei municipale de preluare faptul că în câteva zile sunt şanse să sosească hârtiile care fac dovada că echipamentele sunt autorizate şi, implicit, funcţionale.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img