Un document semnat de șeful postului de Poliție Măneciu, Adrian Cepoiu, de primarul din Măneciu, Vasile Cordoș și de șeful Poliției Locale Măneciu, Daniel Stoian, crează revoltă în rândul suporterilor Petrolul 52, care sunt jigniți de atitudinea autorităților din comună cu privire la meciul care va avea loc duminică pe stadionul “Avântul”, între echipa ploieșteană și cea din Măneciu.

Documentul este adresat persoanelor fizice sau juridice care desfășoară activități economice în comuna Măneciu, prin care acestea sunt îndemnate de autorități să își suspende activitatea duminică, în intervalul orar 12.30 – 17.00.

“Această recomandare are drept scop menținerea liniștii și ordinii publice, prevenirea faptelor de distrugere, furt și violență sau alte acte de vandalism care au fost înregistrate la meciurile anterioare.”, se arată în document.

De remarcat este și faptul că Daniel Stoian, șeful Poliției Locale Măneciu care a semnat respectivul document, este, în același timp, și căpitanul echipei de fotbal “CS AVÂNTUL MĂNECIU”, care va juca în meciul de duminică împotriva echipei ploieștene.

Iată documentul prin care suporterii ploieșteni au fost jigniți de autoritățile din Măneciu:

maneciu petrolull

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here