Poliția Locală a mărit efectivele care patrulează în zonele de agrement din oraș. Parcul de la Sala Sporturilor este monitorizat în mod special, atât de polițiști locali în uniformă, cât și de agenți în civil. De asemenea, Primăria a luat unele măsuri pentru reglementarea traficului rutier și a parcării. 

Efective mărite ale Poliției Locale supraveghează parcul de la Sala Sporturilor. Acțiunile zilnice au ca scop sancționarea persoanelor care comit fapte antisociale, primii vizați fiind cei care vin seara târziu cu mașinile, ascultă muzică tare și lasă mizerie.

De altfel, Primăria Ploiești a luat unele măsuri pentru a stopa întrunirile nocturne ale tinerilor gălăgioși și, nu de puține ori, puși pe scandal.

Chiar în fața Sălii Sporturilor, zona preferată de aceștia a fost hașurată, pentru a marca special faptul că staționarea este interzisă.

De asemenea, aleea care înconjoară clădirea Sălii Sporturilor a fost blocată, accesul mașinilor fiind acum imposibil.

Totodată, pentru o mai bună supraveghere a zonei, Poliția Locală a decis să trimită agenți în civil. Aceștia îi urmăresc inclusiv pe cei care lasă mizerie în parc. De exemplu, vineri seara, două femei au fost sancționate pentru că au aruncat coji de semințe pe jos, după ce fuseseră reperate de agenții în civil.

1 COMENTARIU

  1. In legea de functionare a Politiei Locale nu se specifica ca agentii pot patrula in civil. Inteligentul care a ordonat asta este pasibil de abuz in serviciu iar inteligentii care au acceptat asta de complicitate la abuz in serviciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here