Foto cu caracter ilustrativ

Un șofer din Ploiești s-a răsturnat seara trecută cu mașina pe strada Depoului și a lovit o conductă de gaze, astfel că întreaga stradă a fost închisă până când o echipă a Distrigaz a remediat problema. Șoferul în vârstă de 29 de ani era băut și nu avea nici permis de conducere, fiind acum cercetat pentru săvârșirea a trei infracțiuni: conducere în stare de ebrietate, conducere fără permis și vătămare corporală din culpă.

La ora 19.50, seara trecută, tânărul care conducea un autoturism marca Peugeot circula pe strada Depoului, din direcția vest către Gara de Sud, iar în dreptul imobilului nr. 13 a pierdut controlul volanului, neadaptând viteza la condițiile de trafic, și a intrat în coliziune cu un Ford Focus parcat în fața imobilului. S-a răsturnat și a atins conducta de gaze a unei locuințe. Din fericire, conducta nu a luat foc, însă, au fost scăpări de gaze, astfel că strada a fost închisă până când o echipă de la Distrigaz a remediat problema.

În urma impactului, atât șoferul cât și pasagerul din dreapta au avut nevoie de îngrijiri medicale, ambii fiind transportați la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, unde a rămas internat pasagerul din dreapta. Șoferul a suferit un traumatism cranio-cerebral minor, grad 0, la fel ca pasagerul din dreapta, care însă a suferit și o contuzie toracică și o contuzie cervicală. Bărbatul din dreapta, cel rămas internat, este în vârstă de 40 de ani.

Tânărul de 29 de ani, șoferul, a fost testat cu aparatul etilotest și a rezultat o alcoolemie de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat. După acordarea îngrijirilor medicale a fost audiat de polițiști și ulterior reținut pentru 24 de ore.

Ambii bărbați sunt domiciliați în Ploiești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here