tribunal

tribunalIoan Sebastian Bălășescu, autorul unei tentative de omor petrecută la Câmpina, a fost condamnat de Tribunalul Prahova la cinci ani de închisoare și trei ani interzicerea unor drepturi.

Fapta a avut loc în octombire 2014, într-un bloc situat pe strada Nicolae Bălcescu (cartier IRA).

Sentința nu este definitivă, fiind contestată de inculpat la Curtea de Apel. Scandalul provocat de Bălășescu a avut loc la sfârșitul lunii octombrie 2014. Atunci, agresorul a băut împreună cu victima sa, Sorin Manoiliu. Pe fondul consumului de alcool, între cei doi a izbucnit un scandal, care a continuat în scara blocului. Cu mintea tulburată de băutură, dar și de afecțiunile psihice de care suferă,după cum susțin cei care îl cunosc, Bălășescu a luat un cuțit și l-a înjunghiat în piept pe prietenul său de pahar. Victima a fost găsită într-o baltă de sânge de vecini care au solicitat imediat ajutorul autorităților. Bălășescu a fost prins imediat după comiterea crimei, inițial internat la Spitalul de Psihiatrie Voila și ulterior încarcerat la Penitenciarul Mărgineni unde se află și acum.

Curtea de Apel urmează să judece contestația depusă de Bălășescu pe 11 mai, dar, până atunci, autorul faptei va rămâne în arestul de la Mărgineni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here