fbpx
luni, mai 20, 2024
spot_img

Autostrada M4, prea scumpă pentru UE

Citește Și

- Reclamă -

autostrada m4 - Ziarul INCOMODŞoferii care sperau să parcurgă pe autostradă drumul de la Târgu Mureş la Budapesta, prin vama Borş, mai au de aşteptat. Ungaria are probleme cu finanţarea autostrăzii M4, după ce Uniunea Europeană a descoperit că preţurile pentru construcţie sunt prea mari.

În Ungaria, costurile noii autostrăzi M4 erau estimate la 13,3 milioane de euro pe kilometru. Asta în timp ce în România în ultimii doi ani s-a plătit un preţ mediu de şase milioane de euro, în condiţii de relief asemănătoare.

Drept urmare, oficialii europeni au decis să oprească finanţarea autostrăzii din Ungaria. Drumul trebuia să lege Budapesta, Szolnok şi Vama Borş şi urma să fie legătura cu autostrada care ar trebui să se construiască în România pe ruta Borş – Târgu Mureş.

- Reclamă -

Reprezentanţii Guvernului maghiar vor porni o anchetă pentru a stabili de ce preţul unui kilometru de autostradă este atât de ridicat şi suspectează o înţelegere între firmele de construcţii.

Sursa: www.digi24.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Căutarea Google a primit o actualizare – Partea 1

Google a revoluționat căutarea vizuală, introducând o funcționalitate inovatoare care permite utilizatorilor să pună întrebări folosind videoclipuri. Aceasta le...
Sari la conținut