O avarie apărută la conducta de distribuție a afectat furnizarea apei în mai multe cartiere rezidențiale de la ieșirea din Ploiești. Hidro Prahova a anunțat că furnizarea apei va fi sistată marți, 25 ianuarie, până la ora 16.00.
Redăm mai jos integral comunicatul în care sunt precizate cartierele afectate:

“Intervenție HIDRO PRAHOVA SA în comuna Blejoi, pentru remedierea unei avarii la conducta de distribuție.

Societatea HIDRO PRAHOVA SA anunţă că va opri distribuția apei potabile pentru abonații care locuiesc în comuna Blejoi (sat Blejoi – cartierul Albert), în data de 25 ianuarie 2022, în intervalul orar 10.00-16.00, pentru remedierea unei avarii la conducta de distribuție care alimentează această zonă.

Vor fi afectate :

– Zona rezidențială, comercială și industrială a cartierului Albert
– Ansamblurile rezidențiale EVO CASA, IRISH TOWN și MRS
– Zona comercială și industrială Ploiești Shopping City
– Strada Hortensiei (satul Ploieștiori)
– Strada Buda (satul Blejoi)

Societatea HIDRO PRAHOVA SA precizează că a informat Primăria comunei Blejoi, consumatorii casnici din cartierele nominalizate, precum și toți agenții economici vizați, în legătură cu necesitatea opririi distribuției apei potabile, în intervalul indicat, în vederea remedierii acestei avarii.

Societatea HIDRO PRAHOVA SA își cere scuze consumatorilor pentru disconfortul creat. Reluarea furnizării apei potabile către utilizatorii HIDRO PRAHOVA SA se va face în cel mai scurt timp posibil, la parametrii de calitate corespunzători.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here