cet brazi termoficare prahova apa calda ploiesti
Primarul Ploieştiului, Andrei Volosevici, a explicat, într-un mesaj publicat pe pagina oficială de Facebook a instituţiei, că au fost demarate din nou lucrări la nivelul CET Brazi, după descoperirea unor pori. Edilul vorbeşte despre o avarie controlată şi dezminte speculaţiile privind tentativa de a economisi gaze, spunând că bani pentru materia primă există.

“Suntem într-o avarie la cazanul cu apă fierbinte nr. 2. CAF-ul 2 este motorul, cel care ne dă căldura în momentul acesta în Ploieşti, singurul dat de Consiliul Judeţean şi preluat de Primărie. Există nişte probleme tehnice acolo. Sunt patru spărturi, este şi o spărtură mai mare. De fapt sunt patru pori în conducte”, a transmis primarul municipiului Ploieşti, Andrei Volosevici, în mesajul publicat joi.

“De ce nu putem spune clar când se termină? Pentru că data trecută, când a fost avaria mare la CAF, în momentul în care făceam proba de presiune, se mai spărgeau patru-cinci-şase conducte şi am ajuns la alt timp. Am decis aseară să facem lucrul acesta, de asta se numeşte avarie controlată, pentru că mi se pare cât se poate de în regulă să o facem acum, când urmează 10 grade şi nu când sunt -3”, a adăugat primarul.

Ploieștiul, din nou fără apă caldă și căldură, în urma unei avarii

Acesta a dezminţit eventualele speculaţii care ar putea să apară privind bugetul pentru asigurarea gazelor. “Nu are nicio legătură cu minciunile celor care vin şi spun că de fapt, cumva, creez nişte avarii pentru că nu există bani pentru gaz. Există bani pentru gaz, până pe data de 14 şi evident că lucrăm şi nu vom avea probleme la nivelul furnizării gazului”, a completat edilul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here