UPDATE

Problema a fost remediată, astfel că a fost reluată furnizarea agentului termic. Prioritate a avut Maternitatea Ploiești, urmând ca în aproximativ 45 de minute să se reia furnizarea și în blocurile care au fost afectate.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Avarie majoră la sistemul de termoficare din Ploiești a lăsat în frig peste 4.000 de apartamente din Ploiești, dar și Spitalul de Obstetrică- Ginecologie. Echipele de intervenție lucrează pentru remedierea situației, dar sunt slabe șanse ca reparațiile să se finalizeze mai devreme de orele 20.00.

Potrivit unui comunicat remis presei de Primăria Ploiești, avaria a afectat sistemul de termoficare în zona Mihai Bravu-Centru-Democratiei.

”Furnizarea apei calde pentru consum și apei calde pentru încălzire sunt sistate până la orele 21.00. Sunt afectate 4417 apartamente care sunt racordate la punctele termice 1,2 3,5 Mihai Bravu, 12 Centru și 5,7,13,16,18 Democrației.
De asemenea, sunt afectate modulele termice Maternitate, Cămin Colegiul Virgil Madgearu, ANAF, Casa Mateescu, Colegiul Național “Mihai Viteazul”, ITM, Teatrul Imaginario, Serviciul Public Finanțe Locale, Policlinica de Pediatrie, Muzeul de Istorie, CONPET”, se arată în comunicatul de presă.

Andrei Volosevici a precizat că pacienții internați la Spitalul OG nu stau în frig, având în vedere că unitatea medicală are ca soluție de avarie centrală proprie.

1 COMENTARIU

  1. Ploiestenii nu doresc sa preia responsabilitatea incalzirii in propriile maini . Le place sa fie milogii unui sistem tilharesc . Sa nu va debransati . Sa nu va incalziti cu sisteme pe care sa le administrati direct . Sa stati captivii unui sistem care traieste din subventii proenite din taxele si impozitele voastre . Un sistem din care se infrupta tilharii care il administreaza . Va plac sistemele colectiviste administrate politic . Inca traiti in socialism .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here