1. Când era mic, Tudose dormea la capul patului cu fotografia județului Teleorman care avea autograful tatălui lui Liviu Dragnea.
  2. Când a mai crescut și a ajuns la liceu, Mihai Tudose le-a promis colegilor care-i dădeau șuturi în fund și îi puneau gumă în păr că atunci când va ajunge prim-ministru îi va trimite pe toți într-un sejur la Aiud sau Gherla.
  3. Mihai Tudose știe trei limbi străine. Româna vorbită, româna șoptită și româna susurată.
  4. Când a auzit că va ajunge prim-ministru i-a promis lui Dragnea că în doi ani în România se va înființa un partid unic.
  5. Dan Voiculescu i-a trimis din pușcărie o scrisoare de felicitări care se încheia cu cuvintele: ”Încă mai există speranță.”.
  6. După desemnarea sa ca premier, Mihai Tudose a vrut să dea de băut, dar i s-a explicat că la ediul PSD s-au terminat rezervele de zeamă de varză.
  7. Deoarece este Doctor în „Ştiinţe Militare şi Informaţii”, Mihai Tudose și-a adus în noul birou și borcanele de muștar cu care își asculta în timpul liber vecinii.
  8. Înainte de a merge la Cotroceni ca să fie uns premier, Dragnea l-a obligat să se facă frate de cruce cu el ca să fie sigur că nu procedează precum Grindeanu.
  9. După ce a plecat Tudose de la Cotroceni, Iohannis a observat că i-a dispărut colecția de palincă de Sibiu.
  10. Mihai Tudose le-a promis apropiaților că dacă tot a ajuns prim ministru, acum că are timp liber, dat fiind faptul că Dragnea va conduce de fapt țara, va mai plagia trei doctorate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here