1. Când era mic, Tudose dormea la capul patului cu fotografia județului Teleorman care avea autograful tatălui lui Liviu Dragnea.
  2. Când a mai crescut și a ajuns la liceu, Mihai Tudose le-a promis colegilor care-i dădeau șuturi în fund și îi puneau gumă în păr că atunci când va ajunge prim-ministru îi va trimite pe toți într-un sejur la Aiud sau Gherla.
  3. Mihai Tudose știe trei limbi străine. Româna vorbită, româna șoptită și româna susurată.
  4. Când a auzit că va ajunge prim-ministru i-a promis lui Dragnea că în doi ani în România se va înființa un partid unic.
  5. Dan Voiculescu i-a trimis din pușcărie o scrisoare de felicitări care se încheia cu cuvintele: ”Încă mai există speranță.”.
  6. După desemnarea sa ca premier, Mihai Tudose a vrut să dea de băut, dar i s-a explicat că la ediul PSD s-au terminat rezervele de zeamă de varză.
  7. Deoarece este Doctor în „Ştiinţe Militare şi Informaţii”, Mihai Tudose și-a adus în noul birou și borcanele de muștar cu care își asculta în timpul liber vecinii.
  8. Înainte de a merge la Cotroceni ca să fie uns premier, Dragnea l-a obligat să se facă frate de cruce cu el ca să fie sigur că nu procedează precum Grindeanu.
  9. După ce a plecat Tudose de la Cotroceni, Iohannis a observat că i-a dispărut colecția de palincă de Sibiu.
  10. Mihai Tudose le-a promis apropiaților că dacă tot a ajuns prim ministru, acum că are timp liber, dat fiind faptul că Dragnea va conduce de fapt țara, va mai plagia trei doctorate.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here