Ziarul Incomod a demarat o campanie prin care vă prezentăm averile aleșilor locali ploieșteni. Rând pe rând, în ordine alfabetică, vă prezentăm ce averi au declarat consilierii locali ai Ploieștiului că dețin.

Constantin Nemeș, consilier local din partea Alianței Liberalilor și Democraților (ALDE), are ultima declarație de avere publicată pe site-ul primăriei din data de 11 decembrie 2020.

Potrivit documentului, acesta deține două terenuri intravilane în Ploiești, unul de 637 de metri pătrați, iar cel de-al doilea de 2.499 metri pătrați, dar și o casă, tot în Ploiești, în suprafață de 279 mp.

Constantin Nemeș a declarat că deține două mașini, un Ford Focus an de fabricație 2015 și o Toyota Auris an de fabricație 2016.

Consilierul local spune că deține o colecție bibliofilie estimată că valorează aproximativ 500.000 euro și tablouri ale unor autori neconsacrați în valoare de aproximativ 10.000 euro.

Constantin Nemeș spune că a creditat societatea comercială pe care o deține cu suma de 41.000 euro, dar și că și-a împrumutat cei doi fii cu câte 50.000 euro.

La categoria venituri realizate în ultimul an fiscal, Constantin Nemeș a declarat că nu a avut niciun venit, în schimb a declarat că soția sa a încasat trei salarii, dintre care unul de la societatea deținută de consilier, în valoare totală de 42.600 lei (3.550 lei lunar).

Deși în declarația de avere a precizat faptul că este unic acționar al unei societăți comerciale, în declarația de interese Constantin Nemeș nu a mai specificat acest lucru. Potrivit listafirme.ro, societatea este administrată de soția acestuia și are ca obiect principal de activitate lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale. Potrivit site-ului amintit, în anul 2019 societatea a avut un singur angajat, o cifră de afaceri de 9.960 lei și o pierdere de 24.706 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here