Ziarul Incomod a demarat o campanie prin care vă prezentăm averile aleșilor locali ploieșteni. Rând pe rând, în ordine alfabetică, vă prezentăm ce averi au declarat consilierii locali ai Ploieștiului că dețin.

Cristian Ganea, consilier local din partea Partidului Pro România, are ultima declarație de avere publicată pe site-ul primăriei din data de 29 octombrie 2020.

Potrivit documentului, Cristian Ganea nu deține nici terenuri, nici clădiri și nici mașini.

În același document, Ganea a declarat că nu deține bijuterii, obiecte de artă sau conturi și depozite bancare cu valoare mai mare de 5.000 euro.

Consilierul local a declarat în schimb că are împrumuturi, un credit bancar în valoare de aproape 89.000 euro și două împrumuturi de la persoane fizice, unul în valoare de 15.000 euro și unul de 100.000 lei.

La categoria venituri realizate în ultimul an fiscal, Cristian Ganea a declarat salariul de viceprimar pe care l-a încasat în anul anterior, în valoare de 113.961 lei (aproximativ 9.500 lei lunar), și salariul soției, care ocupă funcția de asistent manager la o societate comercială, în valoare de 39.130 lei (aproximativ 3.250 lei lunar).

Potrivit declarației de interese, Cristian Ganea nu deține acțiuni la nicio societate comercială.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here