fbpx
vineri, iunie 21, 2024
spot_img

Averile aleșilor locali ploieșteni: Gheorghe Popa

Citește Și

- Reclamă -

Ziarul Incomod a demarat o campanie prin care vă prezentăm averile aleșilor locali ploieșteni. Rând pe rând, în ordine alfabetică, vă prezentăm ce averi au declarat consilierii locali ai Ploieștiului că dețin.

Gheorghe Popa, consilier local din partea Partidului Național Liberal (PNL), are ultima declarație de avere publicată pe site-ul primăriei din data de 23 noiembrie 2020.

- Reclamă -

Potrivit documentului, acesta nu deține terenuri, în schimb deține o casă la Nehoiu, în suprafață de 90 de metri pătrați, din care are cotă parte 1/2. Consilierul local spune că nu deține nici mașini, nici bijuterii sau obiecte de artă a căror valoare să depășească 5.000 de euro.

Acesta spune că în luna iulie a anului trecut a vândut două apartamente, unul cu 60.000 euro, iar cel de-al doilea cu 80.000 euro.

La data completării declarației de avere, acesta nu avea conturi sau depozite bancare cu valoare mai mare de 5.000 euro.

- Reclamă -

Gheorghe Popa spune că a împrumutat o societate comercială cu suma de 969.229 lei, dar și o persoană fizică, aceeași căreia i-a vândut cele două apartamente, cu suma de 150.000 lei. Potrivit listafirme.ro, societatea respectivă în prezent este radiată.

La categoria venituri realizate în ultimul an fiscal, Gheorghe Popa a declarat că a încasat doar indemnizația de consilier local, 14.580 lei ( 1.215 lei lunar) și indemnizația soției de la AJOFM, în valoare de 3.078 lei (256,5 lei lunar).

Potrivit declarației de interese, Gheorghe Popa este acționar al unei societăți comerciale din Berceni, producător de materiale de construcții, însă potrivit listafirme.ro societatea este radiată.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

  1. :)) cine l crede..???!!
    da cu proprietatea de la paulesti de langa lac cum e?
    unde inchiriaza gratare, locuri de joaca si asa mai departe…auzi au trait cu 2000 pe luna el si nevasta si imprumuta societati radiate ci 1000000 :))))
    inadmisibil
    ANAF – baga material

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Talk show Incomod. Ce trebuie să știi dacă vrei să obții fonduri europene

Fie că vorbim de o afacere deja funcțională, pe care vrem să o dezvoltăm, fie că dorim să devenim...