Ziarul Incomod a demarat o campanie prin care vă prezentăm averile aleșilor locali ploieșteni. Rând pe rând, în ordine alfabetică, vă prezentăm ce averi au declarat consilierii locali ai Ploieștiului că dețin.

Gheorghe Sîrbu, consilier local din partea Partidului Național Liberal (PNL), are ultima declarație de avere publicată pe site-ul primăriei din data de 20 noiembrie 2020.

Potrivit documentului, acesta deține un apartament în Ploiești, în suprafață de 68 de metri pătrați, și o casă de vacanță la Cheia, în suprafață de 104 mp, pe un teren de 300 mp, proprietățile fiind deținute împreună cu soția.

Gheorghe Sîrbu are două mașini, o Dacia Duster an de fabricație 2018 și un Volkswagen an de fabricație 2003.

La momentul completării declarației de avere, consilierul local nu avea bijuterii, obiecte de artă, conturi sau depozite bancare a căror valoare să depășească 5.000 euro. În schimb, a declarat un credit bancar în valoare de aproape 91.000 lei.

La categoria venituri realizate în ultimul an fiscal, Gheorghe Sîrbu a declarat o pensie de 44.160 lei (3.680 lei lunar) și pensia soției, 21.048 lei (1.754 lei lunar). Totodată, consilierul local a mai încasat 9.000 indemnizație pentru că este membru în comitetul coordonator al Apa Nova și 13.188 lei indemnizație de la Consiliul Local.

Potrivit declarației de interese, Gheorghe Sîrbu nu deține societăți comerciale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here