fbpx
vineri, iunie 21, 2024
spot_img

Averile aleșilor locali ploieșteni: Simona Popescu

Citește Și

- Reclamă -

Ziarul Incomod a demarat o campanie prin care vă prezentăm averile aleșilor locali ploieșteni. Rând pe rând, în ordine alfabetică, vă prezentăm ce averi au declarat consilierii locali ai Ploieștiului că dețin.

Simona Popescu, consilier local din partea Partidului Național Liberal (PNL), are ultima declarație de avere publicată pe site-ul primăriei din data de 24 noiembrie 2020.

- Reclamă -

Potrivit documentului, aceasta are un teren intravilan în suprafață de 999 metri pătrați la Țintea și două apartamente, ambele în Ploiești, unul în suprafață de 60 mp, iar cel de-al doilea în suprafață de 80 mp, la acesta având o cotă parte de 1/2.

Simona Popescu deține două mașini, un Hyundai I 20 an de fabricație 2012 și un Peugeot 206 an de fabricație 2003.

Potrivit declarației de avere, consiliera locală nu deține bijuterii, obiecte de artă, conturi sau depozite bancare a căror valoare să depășească 5.000 euro.

- Reclamă -

Simona Popescu a declarat că are un credit la o bancă în valoare de 16.000 lei.

La categoria venituri realizate în ultimul an fiscal, Simona Popescu a declarat un salariu de 50.117 lei (aproximativ 4.176 lei lunar) de la Radio România, unde a lucrat înainte de a fi consilier local, și salariul soțului de 130.156 lei.

Potrivit declarației de interese, Simona Popescu este unic acționar al unei societăți comerciale. Potrivit listafirme.ro, la ora actuală societatea este inactivă, având cod CAEN activități de difuzare a programelor de televiziune. Potrivit declarației de interese a consilierei, societatea nu a avut contracte cu instituții publice.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Talk show Incomod. Ce trebuie să știi dacă vrei să obții fonduri europene

Fie că vorbim de o afacere deja funcțională, pe care vrem să o dezvoltăm, fie că dorim să devenim...