fbpx
luni, mai 29, 2023

Avocații lui Liviu Dragnea solicită amânarea pronunțării

Citește Și

- Advertisement -

Avocații care reprezintă inculpații din dosarul angajărilor fictive de la Teleorman au cerut judecătorilor ICCJ să amâne pronunțarea în acest dosar până la o soluție venită din partea Curții Constituționale pe completurile specializate.

În primă fază, solicitarea a fost făcută de avocatul Olguței Șefu, iar ulterior avocatul lui Liviu Dragnea a susținut această cerere.

- Advertisement -

”Noi considerăm că unul dintre motivele de apel face obiectul acestei cereri de constatare a acestui conflict juridic. Aceasta cerere aflată la CCR poate avea caracter de chestiune prealabilă, considerăm că e normal să se aștepte soluționarea acestui conflict.”, a spus avocatul Olguței Șefu.

DNA s-a opus cererilor de amânare solicitate de avocați. ”Privind decizia CCR, avem rezerve că va fi incidentă cauzei. Parlamentul este ăn conflict cu el însuși, în opinia mea”, a spus procurorul DNA, cu referire la faptul că Parlamentul a adoptat două legi care se contrazic între ele, de aici izvorând și acest conflict instituțional.

Procurorul DNA i-a acuzat pe cei implicați în proces că doresc tergiversarea pentru că un judecător urmează să se pensioneze. ”Considerăm că se vrea tergiversarea având în vedere ca un membru al completului urmează să se pensioneze”, a spus procurorul.

- Advertisement -

Completul de judecători s-a retras pentru a se pronunța asupra acestor cereri.

Sursa: www.stiripesurse.ro

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Urmărire lângă Ploiești. Doi tineri drogați și fără permis au condus aceeași mașină

Polițiștii de la Serviciul Rutier au reușit să prindă doi tineri care s-au urcat la volanul aceleiași mașini, deși...

Mai Multe Articole Ca Acesta