Avocații apărării au cerut, marți, la judecarea cererii de redeschidere a dosarului Teldrum, strămutarea procesului, din cauza mediatizării excesive a acestuia în județ, transmite corespondentul MEDIAFAX.

La procesul prin care procurorii DNA au cerut redeschiderea dosarului Teldrum, pe fondul apariției de probe noi, avocații firmei, prezenți, marți, la Tribunalul Teleorman, au solicitat strămutarea dosarului, din cauza mediatizării excesive a lui în județ.

Astfel, unul dintre avocați a cerut amânarea cauzei pentru soluționarea ei de către Curtea de Apel București. Procurorul DNA, aflat în sală, a insistat, însă, pentru continuarea judecării fondului, în ciuda cererii de strămutare.
Judecătorul de ședință, Violeta Maidanuc, a considerat că e preferabil să nu se ajungă în situația anulării hotărârii sale dacă se va accepta cererea de strămutare.
Maidanuc a admis cererea de strămutare și a stabilit un alt termen de judecată, în cazul în care cererea de strămutare va fi judecată în defavoarea Teldrum și procesul va continua la Teleorman.

Termenul stabilit pentru această eventualitate este data de 4 decembrie.

Potrivit cererii de strămutare formulate de avocații Teldrum, aceasta vine din cauza “intensei mediatizări a cauzelor privind Teldrum și pentru înlăturarea oricăror suspiciuni și efecte nedorite ale judecării cauzei în Teleorman”.

Este deja a treia amânare în procesul redeschiderii dosarului dosarului Teldrum, ultimul motiv de amânare invocat de avocații Teldrum fiind lipsa procedurii în citarea părților.

Sursa: www.stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here