fbpx
miercuri, februarie 21, 2024
spot_img

Avocatul Onoriu: Nu l-am denunțat pe Toni Greblă

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

onoriu - Ziarul INCOMODAvocatul Adrian Georgescu Onoriu neagă, în ciuda articolelor apărute în ultimele zile în mass-media, faptul că l-ar fi denunțat pe judecătorul Toni Greblă. Contactat de reporterii Incomod.ph, Onoriu a ținut să precizeze câteva aspecte menite să facă lumină în această situație.

„Nu am făcut auto-denunț, nu am făcut denunț către domnul magistrat Toni Greblă, ci am adus la cunoștință organelor de urmărire penală, prin denunț, că acest intermediar s-a prezentat drept persoana de legătură. Ulterior, în urma celorlalte probe administrate de procurori, s-a dovedit că lucrurile stau așa. Până la momentul la care nu se va judeca contestația procurorilor, nu voi mai da niciun fel de declarație, nimănui. Vreau să fie foarte clar: nu l-am denunțat niciodată pe judecătorul Toni Greblă, pe care nu l-am văzut în viața mea față în față, am făcut un denunț împotriva unei persoane, care s-a prezentat drept intermediarul domnului judecător Toni Greblă. Restul probelor și tot ce a apărut și în presă și peste tot sunt probe administrate de procurori, din declarațiile acestui intermediar, care mi-a confirmat ceea eu am scris în denunț și sunt declarațiile acelui om de afaceri, care urma să cumpere aceste capre”, a declarat Onoriu pentru Incomod.ph.

- Reclamă -

Întrebat și despre zvonul conform căruia Uniunea Națională a Barourilor din România ar fi solicitat Baroului Prahova să îl excludă pe Onoriu, ca urmare a declarațiilor făcute pentru Antena 3, avocatul a spus doar atât: „Nu știu așa ceva. Pe mine nu m-a anunțat nimeni”.

 

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Trafic închis complet pe o stradă importantă din Ploiești. Primăria începe programul de asfaltări

Primăria Ploiești a anunțat începerea programului de reparații curente și întreținere a străzilor, iar strada Maramureș, aflată în apropierea...
spot_img
Sari la conținut