Copilul din localitatea Pecineaga, județul Constanța, dispărut sâmbătă, în timp ce se juca în faţa casei sale, fost găsit, într-unul dintre bazinele cu dejecții de la un complex pentru creșeterea porcilor, din localitate.

Bițică Iulian Alexandru locuia cu tatăl său după ce părinții s-au despărțit. Copilul de 8 ani a dispărut sâmbătă, în jurul orei 15:00, din fața casei, unde ieșise să se joace. De atunci, sute de polițiști și jandarmi, dar și scafandri, alături de voluntari, au fost implicați în căutarea băiatului, notează Digi 24.

Rolele băiatului de 8 ani care a dispărut sâmbătă din localitatea constănțeană Pecineaga au fost găsite duminică de polițiști pe o stradă din apropierea locuinței copilului.

Ulterior, câinii poliţişti i-au dus pe polițiști la nişte bazine de dejecţii din apropiere unei ferme de porci şi se pare că acolo au fost găsite urme de alunecare.

Echipele de intervenţie s-au concentrat pe golirea bazinului. Potrivit unor surse neoficiale, pe fundul bazinului, în mâl, sonarele ar fi depistat corpul copilului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here