fbpx
miercuri, februarie 21, 2024
spot_img

Bani de la Guvern pentru blocurile de lângă Gara de Vest din Ploieşti. În ce stadiu e licitaţia!

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Primăria Ploieşti a primit fonduri de la Ministerul Dezvoltării, pentru finalizarea lucrărilor la blocurile de locuinţe situate pe strada Libertăţii, vizavi de Gara de Vest. Măsura vine în condiţiile în care Primăria lansase deja o licitaţie pentru desemnarea constructorului care se va ocupa de lucrări.

Autorităţile ploieştene au rectificat, ieri, bugetul local, incluzând la secţiunea de cheltuieli suma de 2,5 milioane de lei, primită de la Ministerul Dezvoltării pentru finalizarea acestor lucrări, începute în urmă cu aproximativ zece ani şi sistate din cauza unor probleme contractuale. Administraţia locală a încercat în mai multe rânduri să „reînvie” proiectul, fie din fonduri proprii, fie încercând să predea construcţiile, aflate în diverse stadii de execuţie, către Agenţia Naţională pentru Locuinţe.

- Reclamă -

Ultima tentativă de organizare a unei licitaţii a fost în luna mai a acestui an, însă procedura a fost „întoarsă” de Agenţia Naţională pentru Achiziţii Publice. „Reluăm procedura de achiziţie pentru execuţia lucrărilor la blocurile de pe strada Libertăţii. ANAP a cerut unele modificări, am refăcut documentaţia tehnică şi am trimis-o înapoi, estimăm că în două-trei zile va fi publicat anunţul în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice”, a declarat viceprimarul municipiului Ploieşti, George Pană.

 

Anterior, municipalitatea alocase peste 12,3 milioane de lei, fără TVA, pentru acest obiectiv de investiţii. Noul contract urmează să aibă un termen de execuţie de 12 luni.

- Reclamă -

Sursa: www.telegrama.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Trafic închis complet pe o stradă importantă din Ploiești. Primăria începe programul de asfaltări

Primăria Ploiești a anunțat începerea programului de reparații curente și întreținere a străzilor, iar strada Maramureș, aflată în apropierea...
spot_img
Sari la conținut