Un bărbat este acuzat că și-a ucis concubina și apoi a stat o săptămână cu cadavrul acesteia în casă, după ce femeia a fost găsită moartă, într-un bloc din Iași. Crima a avut loc pe data de 1 martie, scrie realitatea.net.

Vecinii spun despre bărbatul suspectat că și-a ucis concubina că avea un comportament ciudat, că făcea frecvent scandal și că îl auzeau când o înjura pe femeia cu care locuia de mai bine de un an.

“Pe data de 1 martie 2021, suspectul în vârstă de 71 de ani și concubina sa, de 63 de ani, se aflau într-un imobil din zona Bularga a municipiului Iași. La un moment dat, pe fondul consumului de alcool, între cei doi concubini a intervenit un conflict. Potrivit datelor strânse până acum, suspectul și-a lovit concubina cu o curea cu cataramă, în special în zona capului.

Medicul legist a constatat că decesul victimei a survenit ca urmare a asfixiei mecanice cu sânge, în urma fracturii de piramidă nazală suferită, dar și a plăgilor de la nivelul buzelor și al obrajilor și, implicit, al hemoragiei interne”, a declarat Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Surse judiciare citate de realitatea.net susțin că pensionarul a stat cu trupul neînsuflețit în casă timp de o săptămână, de pe 1 până pe 7 martie, când a anunțat un nepot că iubita lui a murit.

Nepotul a decis să anunțe autoritățile. În urma audierilor, suspectul a fost preluat și transportat la Institutul de Psihiatrie „Socola” din Iași, pentru efectuarea unei expertize psihiatrice.

Dacă se va dovedi că a avut discernământ, bărbatul riscă până la 20 de ani de închisoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here