Un bărbat de 44 de ani, din Caransebeş, judeţul Caraş-Severin, a fost arestat preventiv duminică, pentru 30 de zile, după ce şi-a violat propria fetiţă, în vârstă de cinci ani, mama copilei fiind plecată la muncă în străinătate, transmite News.ro.

Potrivit Poliţiei Judeţene Caraş-Severin, bărbatul şi-a violat fetiţa în urmă cu o săptămână.

„În cursul nopţii precedente, de 18 spre 19 iulie a.c., poliţişti de la Poliţia Municipiului Caransebeş au reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 44 de ani din Caransebeş, bănuit că în urmă cu o săptămână şi-ar fi violat fiica de 5 ani. Astăzi, Parchetul de pe lângă Judecătoria Caransebeş a formulat propunere de arestare preventivă în cauză, suspectul fiind prezentat Judecătoriei Caransebeş, care a dispus arestarea preventivă, pentru 30 zile, a acestuia”, transmite IPJ Caraş-Severin.

Vecinii au fost cei care au sesizat Poliţia.

„Ieri, 18 iulie, în jurul orei 20.40, poliţiştii au fost sesizaţi de către vecini cu privire la faptul că o minoră ar fi fost agresată sexual de către tatăl sau”, mai transmite IPJ Caraş -Severin.

Bărbatul locuia singur împreună cu fiica acestuia, soţia fiind plecată în străinătate.

Fetiţa a fost preluată de către psihologi şi reprezentanţi ai Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Caraş-Severin şi dusă într-un centru social, în vederea acordării de asistenţă de specialitate.

„În urma examinării medico-legale, au fost identificate urme care susţin acuzaţia de viol”, arată sursa citată.

În acest caz, poliţiştii, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeş, au întocmit acte premergătoare săvârşirii infracţiunii de viol şi efectuează cercetări, în scopul tragerii la răspundere penală a bărbatului.

Bărbatul de 44 de ani a fost dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Poliţiei Judeţene Caraş-Severin, pentru 30 de zile.

Sursa: g4media.ro

1 COMENTARIU

  1. Acest monstru cu chip de om nu mai trebuie sa traiasca dece a facut copilul ca sa o violeze el rusine sa ii fie trebuie bagat cit mai urgent la pirnaie si sa nu mai iasa niciodata nu sa gindit la durerile acelui copil pentru care maicasa s-a dus sa lucreze la straini sa poata sa il hraneasca si pe el si copilul Oricum mai bine sa isi ia singur viata ca nu merita sa mai traiasca fiindca il omoara detinutii cind aud ce fapta oribila a facut Nu inteleg dece cei care au citit acest articol nu au scris un comentariu oare nu au copii le place situatia data sa nu mai faca asa ceva nimeni niciodata

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here