Ionuț Simion, în vârstă de 32 de ani, din comuna prahoveană Lipănești, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru tentativă de omor, ultraj, conducere fără permis și fugă de la locul accidentului. Victima sa este un polițist, un agent de la Rutieră din comuna Lipănești.

Fapta s-a petrecut în seara zilei de 3 iunie, la ora 19.30, când un filtru de poliție l-a oprit pe Ionuț Simion. Acesta a tras pe dreapta, dar când să prezinte actele mașinii a fugit în trombă. Polițistul a sărit pe capota mașinii, iar șoferul a făcut mai multe manevre stânga-dreapta până ce polițistul a căzut. Omul legii s-a lovit la cap și a fost internat la Spitalul Județean de Urgență Ploiești. Simion a fugit de la locul accidentului, fără a mai fi găsit. De abia după două săptămâni, miercuri la 4 dimineața, a fost găsit dormind în casa unor cunoștințe.

Polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, iar ulterior Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești a emis inițial mandat de arestare preventivă pentru ultraj și fugă de la locul accidentului, ulterior fiind schimbată încadrarea juridică în tentativă de omor. La ora actuală se află în arestul IPJ Prahova.

Ionuț Simion este recidivist, a mai fost condamnat pentru diverse furturi, dar și pentru fugă de la locul accidentului și conducere fără permis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here