Un bărbat a ajuns la spital, după ce a fost bătut de alți doi bărbați pe care i-a jignit. Pe fondul consumului de alcool, bărbatul i-ar fi jignit pe cei doi care se aflau în aceeași zonă, adresându-le injurii, iar aceștia au reacționat violent. Poliția Prahova a anunțat că toți trei au fost sancționați pentru tulburarea ordinii și liniște publice.

“La data de 27 septembrie, în jurul orei 00.00, polițiștii Secției nr.4 de Poliție Rurală Câmpina au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană ar fi fost agresată pe raza comunei Șotrile.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au stabilit faptul că în timp ce se afla pe o stradă din cartierul Rudari, un bărbat, pe fondul consumului de alcool le-ar fi  adresat cuvinte și expresii jignitoare altor doi bărbați, aflați în zonă.

În urma conflictului, bărbatul a fost agresat de cei doi, ulterior fiind transportat la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Persoanele în cauză, domiciliate în satul Plaiul Câmpinei au fost amendate conform Legii 61/1991 privind încălcarea unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

În cauză a fost întocmit dosarul penal privind săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, cercetările urmând a fi continuate de polițiștii din cadrul Postului de Poliție Șotrile.”, au transmis reprezentanții Poliției Prahova într-un comunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here