Situaţie halucinantă la Timişoara, oraşul din care a pornit, în 1989, lupta pentru libertate: unul din personajele emblematice ale mişcărilor de stradă din 1989, revoluţionarul Corneliu Vaida cunoscut ca purtătorul de cuvânt al Revoluţiei, a fost citat de Poliţia Locală la sediul instituţiei …din cauza unei postări pe Facebook.

Citaţia i-a fost înmânată revoluţionarului de doi agenţi de la Brigada de intervenţii. Prin adresă, Vaida este anunţat că este convocat la sediul Poliţiei Locale pentru a da explicaţii „privind continutul mesajelor postate pe retelele de socializare respectiv Facebook in data de 13.04 si 14.04.2017”. Postările la care se face referire în citaţie sunt imaginea cu maşinile Poliţiei Locale parcate pe trotuar şi ştirea realizată de PRESSALERT.ro în baza acelei imagini, în care se arăta cum Poliţia Locală a parcat pe trotuar fără a lăsa loc liber pentru pietoni.

Agentul care semnează citaţia este unul dintre cei care păzeau intrarea în Primăria Timişoara şi cu care Vaida a avut un conflict verbal în trecut.

În cadrul unei discuţii pe o reţea de socializare, în timp ce îi lua apărarea şefului Poliţiei Locale Dorel Cojan, agentul Tirlui Marius-Ionut a informat că a fost chemat în Timişoara să îi conducă pe locuitorii din capitala Banatului, pentru că are calităţi de „meneger”.

Sursa: pressalert.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here