fbpx
sâmbătă, mai 25, 2024
spot_img

Bărbat cu probleme mintale, păcălit să facă abonamente de telefonie

Citește Și

- Reclamă -

Un bărbat cu probleme mintale a fost păcălit de un cuplu să încheie mai multe contracte de telefonie mobilă cu companii de profil.

Ulterior, cei doi au luat telefoanele pe care bărbatul cu probleme mintale le-a primit în urma încheierii abonamentelor și le-au valorificat la diferite case de amanet din Ploiești și din Vălenii de Munte.

Bărbatul a fost determinata să încheie mai multe astfel de contracte de telefonie mobilă, în ambele orașe, în perioada 15 februarie – 4 martie, pentru care a primit telefoane de diferite mărci. Cuplul este acuzat de comiterea a cinci infracțiuni de furt.

- Reclamă -

De asemenea, cei doi, de 24 și 29 de ani, sunt acuzați și că ar fi furat telefonul personal al victimei, pe care de asemenea l-ar fi valorificat la o casă de amanet din Vălenii de Munte.

Polițiștii au descins în percheziții la cei doi, în comuna Măneciu, și i-au reținut pentru 24 de ore.

”În urma percheziție, au fost descoperite și ridicate mai multe mijloace materiale de probă precum înscrisuri relevante, fiind recuperate telefoanele mobile în cauză.

- Reclamă -

În baza probatoriului administrat, față de cei doi a fost luată măsura reținerii, urmând ca azi să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.”, a transmis Poliția Prahova.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO – Daniela Lica: ”Pentru educația copiilor nu e suficient niciodată cât se investește. Primarul Ploieștiului ne-a ajutat foarte mult”

Trei elevi ai Colegiului Național I.L. Caragiale din Ploiești s-au calificat în lotul restrâns de informatică al României...