Un bărbat din Prahova este acuzat că ar fi agresat sexual un băiețel de opt ani într-un cimitir! Bărbatul ar fi fugit în Brașov după comiterea faptei, dar polițiștii l-au identificat și l-au prins după doar trei zile.

Potrivit unor surse apropiate anchetei se pare că băiețelul se plimba cu bicicleta și un bărbat ar fi intrat în vorba cu copilul, ademenindu-l într-un cimitir din Boldești Scăieni unde i-a adresat mai multe întrebări cu tentă sexuală și l-ar fi mângâiat.

Polițiștii au demarat cercetările după ce un bărbat s-a prezentat la secția din Boldești Scăieni și a reclamat faptul că fiul său în vârstă de 8 ani a fost agresat sexual de un bărbat pe data de 28 iulie, în jurul orei 18.50.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de agresiune sexuală, iar în seara zilei de 30 iulie bărbatul bănuit a fost identificat. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 29 de ani din Boldești Scăieni.

Ulterior, pe 31 iulie 2019, a fost emis un mandat de aducere pe numele tânărului după ce din investigațiile efectuate de polițiști a fost depistat pe raza județului Brașov.

Astăzi, 1 august 2019, bărbatul a fost reținut, iar potrivit unor surse apropiate anchetei s-a efectuat o expertiză psihologică din care a reieșit că bărbatul avea discernământ în momentul când a comis fapta.

În continuare, poliția efectuează cercetări, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de agresiune sexuală.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here