Foto cu caracter ilustrativ

Un bărbat din Sângeru a fost încătușat pe stradă după ce a devenit recalcitrant cu oamenii legii! Ieri, în jurul orei 09.30, în cadrul unei acțiuni, polițiștii au procedat la sancționarea a doi șoferi care își parcaseră dubele pe loc nepermis, în apropierea trecerii pentru pietoni din fața Liceului Tehnologic Sângeru. După ce primul șofer a fost sancționat cu 500 lei, polițiștii s-au îndreptat către cel de-al doilea, Ionuț Răduță, care tocmai ieșea din școala respectivă.

Acestuia i-a fost adus la cunoștință faptul că urmează să fie sancționat contravențional, moment în care a început să facă scandal, s-a manifestat agresiv și le-a adresat injurii polițiștilor, motiv pentru care aceștia l-au imobilizat, l-au încătușat și l-au condus la Secția de Poliție Apostolache.

La secție, în urma controlului corporal, asupra bărbatului a fost găsit și un briceag cu lama de 11 cm și cum bărbatul doar ce ieșise dintr-o școală i s-a făcut dosar penal pentru portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. În plus, Răduță a fost sancționat contravențional cu 1.000 lei pentru parcare ilegală și i s-a suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 30 zile și a mai primit încă o amendă, tot de 1.000 lei, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here