Un bărbat i-a incendiat mașina soției sale în curtea locuinței. Incidentul s-a petrecut în Drajna duminică, 26 septembrie. Potrivit unor surse, bărbatul este cunoscut ca având afecțiuni psihice și a fost internat de mai multe ori la psihiatrie.

Polițiștii au deschis dosar penal și l-au reținut pentru 24 de ore, bărbatul fiind plasat în arestul IJP Prahova.

“La data de 26 septembrie, în jurul orei 21.00, polițiștii Secției nr.11 de poliție rurală Drajna au fost sesizați direct, de către o femeie, cu privire la faptul că, soțul său a incendiat autoturismul personal.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care au constatat faptul că bărbatul, aflat sub influența băuturilor alcoolice ar fi incendiat în curtea locuinței, un autoturism, despre care a declarat că îi aparține.

Incendiul în cauză a fost lichidat de vecinii din zonă, fără a mai fi nevoie de intervenția Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova.

Bărbatul, în vârstă de 46 de ani a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore urmând ca în cursul zilei de azi să fie pezentat unității de parchet competente, în vedera luării unei alte măsuri preventive.

Polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere.”, au transmis reprezentanții Poliției Prahova la solicitarea ziarului Incomod.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here