Foto cu caracter ilustrativ

Un bărbat de 49 de ani a fost găsit decedat în casă, după ce pompierii au fost solicitați să intervină pentru că dintr-o conductă ieșeau gaze. Momentan nu se știe dacă cele două evenimente au legătură.

Pompierii asigură zona pe strada Rudului, unde o conductă de gaze este fisurată. A fost solicitată intervenția Distrigaz, iar până la venirea echipei, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, pompierii au evacuat cele două locuințe aflate în respectiva curte întrucât pierderile de gaze erau destul de mari. Dintr-una din case au fost evacuați un adult și doi copii, iar în cealaltă locuință pompierii au văzut o persoană care nu reacționa. Poliția alături de un medic al Serviciului Județean de Ambulanță Prahova a intrat în locuință, iar medicul a declarat decesul bărbatului.

Potrivit unei vecine, o mașină ar fi lovit branșamentul de gaze, apoi șoferul ar fi fugit de la fața locului. Aceeași femeie spune că bărbatul decedat ar fi avut probleme cu centrala termică și că bănuiește că a murit asfixiat. Cauza morții va fi stabilită însă cu exactitate în urma necropsiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here