Un bărbat a fost împușcat în cap și în gât cu un pistol airsoft pe o stradă din Ploiești, luni dimineață, 19 iulie. Potrivit unui raport al Serviciului Județean de Ambulanță Prahova, echipajele medicale au intervenit în jurul orei 06.30 pe strada Recoltei de unde l-au transportat pe bărbat la Spitalul Județean de Urgență Ploiești. Strada Recoltei este situată în spatele mall-ului de la ieșirea din Ploiești înspre Bucov.

Potrivit unor surse din Poliția Prahova, bărbatul în vârstă de 30 de ani a fost împușcat cu un pistol de tip airsoft de către cumnatul său în urma unui conflict. Cei doi s-ar fi amenințat reciproc, iar unul dintre ei a scos arma și a tras două bile de plastic în celălalt.

Agresorul a fost dus în arest pentru 24 de ore, fiind reținut de polițiști, iar ulterior a fost prezentat procurorilor din cadrul unei unități de Parchet care au decis ca acesta să fie lăsat în libertate și plasat sub control judiciar.

De asemenea, sursele amintite mai sus au precizat că arma nu era supusă autorizării, a fost găsită și ridicată de polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Poliției Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here