pistol

Un bărbat a fost împușcat de un polițist într-o secție de votare din comuna Provița de Jos, sat Drăgăneasa. Informația a fost publicată în exclusivitate pe ziarul Incomod, iar ulterior Biroul de Presă al Poliției Prahova a oferit detalii despre incident:

“Astăzi, 23.11.2019, în jurul orei 20:30,
un grup de cinci persoane, aflate în stare de ebrietate, au intrat în curtea grădiniței din localitatea Drăgăneasa, județul Prahova, unde este amplasată secția de votare nr. 523 Drăgăneasa și unde sunt sigilate materiale electorale.

Aceștia au manifestat acte de violență, aruncând cu o sticlă de băuturi alcoolice în agentul șef principal de poliție aflat în serviciul de pază, unul dintre aceștia atacând fizic polițistul.

În urma altercației s-a folosit armamentul din dotare, conform procedurilor legale, agresorul fiind rănit în picior, în prezent aflându-se în afara oricărui pericol.

Acțiunile violente au fost oprite, în sprijinul polițistului care și-a făcut datoria a intervenit și o grupă de intervenție din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale Prahova pentru a proteja Secția de votare pe timpul nopții.

Precizăm că agresorii au fost identificați, iar cercetările continuă sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina.”, au transmis reprezentanții Poliției Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here