Soțul unei polițiste din Arad a fost împușcat după ce nu a răspuns somațiilor, în urma unui conflict în familie. 

Polițiștii au intervenit la o sesizare privind săvârșirea infracțiunii de violență în familie, victima fiind o polițistă din cadrul IPJ Arad. La fața locului polițiștii l-au identificat pe bărbatul în cauză, care se manifesta agresiv, iar la un moment dat, acesta a lovit autospeciala de poliție, anunță IPJ Arad.

Individul a fost somat de polițiști să înceteze, fiind folosit spray-ul iritant lacrimogen, dar pentru că acesta nu s-a conformat, unul dintre polițiști a folosit armamentul din dotare, executând un foc de avertisment în plan vertical.

Bărbatul nu s-a conformat nici de această dată, încercând să-l atace pe polițist, motiv pentru care acesta a executat un foc în direcția sa, glonțul rănindu-l la picior.

Din primele date a rezultat faptul că intre cei doi soți au mai avut loc certuri, dar nu au fost sesizate poliției.

Pe numele bărbatului au fost întocmite mai multe dosare penale în trecut pentru săvârșirea unor infracțiuni cu violență (7 dosare penale față de părinții săi și față de fosta soție), acesta a fost deținător legal de arme, dar i-au fost retrase în urma săvârșirii acestor infracțiuni.

G4Media.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here