UPDATE

Noi detalii ies la iveală. Potrivit unor surse din Poliția Locală Ploiești, după ce a aruncat PET-urile în stradă (foto jos), bărbatul ar fi încercat să-l lovească pe unul dintre polițiștii locali.

După ce a fost încătușat, bărbatul a fost amendat cu 1.000 lei, iar căruciorul și pet-urile pe care le colectase de la platformele de colectare deșeuri i-au fost confiscate.

Potrivit unor surse, bărbatul nu are locuință și doarme în adăposturile improvizate din zona străzii Libertății, în apropiere de Gara de Vest.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Scandal în cartierul 9 Mai din Ploiești, la intersecția străzilor Padina și Domnișori, miercuri, 31 martie, unde în urmă cu puțin timp un bărbat a fost încătușat de Poliția Locală după ce a aruncat PET-uri pe carosabil.

Bărbatul căra mai multe PET-uri pe care le luase de la ghenele de gunoi pentru a le valorifica, lucru care este ilegal. Un echipaj al Poliției Locale Ploiești a vrut să-i confiște căruțul cu care le căra și a chemat operatorul de salubritate să le ridice, însă, bărbatul a devenit recalcitrant și a aruncat PET-urile pe carosabil, blocând circulația rutieră.

Echipajul Poliției Locale l-a încătușat și a chemat și un echipaj al Jandarmeriei pentru a ajuta la aplanarea conflictului.

Mai jos imagini de la fața locului:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here