Polițiștii din Voluntari au fost sesizați luni, 23 noiembrie, în jurul orei 14:14, prin apelul 112 cu privire la faptul că, în parcarea unui depozit de legume și fructe din oraș se află un bărbat, care a fost înjunghiat.

Potrivit IPJ Ilfov, victima a fost preluată de către un echipaj medical și transportat la o unitate spitalicească din București, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Polițiștii s-au deplasat la unitatea medicală unde victima fost transportată, ocazie cu care au constatat că victima a decedat.

”În urma activităților specifice polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, în cauză fiind vorba despre un bărbat, cetățean turc, de 39 de ani.

De asemenea, polițiștii efectuează activități specifice pentru depistarea bărbatului bănuit de comiterea faptei, iar cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal deschis, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, urmărirea penală fiind în competența exclusivă a Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov”, au mai anunțat reprezentanții IPJ Ilfov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here