Cadavrul unui bărbat a fost descoperit astăzi într-un șanț, pe DN7. Acesta a fost acroșat de o mașină noaptea trecută, șoferul părăsind locul producerii accidentului.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au fost sesizați astăzi, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că într-un șanț se află căzut un bărbat.

“Polițiștii s-au deplasat la fața locului, pe drumul național 7, în localitatea Crângurile, unde au identificat un bărbat decedat, iar în apropierea acestuia a fost descoperită o bicicletă.

Din primele investigații, victima ar fi un bărbat de 81 de ani, care, în cursul nopții de 27 spre 28 octombrie, ar fi fost acroșat de un autovehicul.

Conducătorul auto ar fi părăsit locul producerii accidentului rutier”, se arată într-un comunicat transmis de reprezentanții IPJ Dâmbovița.

Ulterior, șoferul a fost identificat de polițiști ca fiind un bărbat de 35 de ani. Acesta urmează să fie condus la sediul Poliției Orașului Găești.

“În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal si efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului rutier, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului și dispunerii măsurilor procedurale prevăzute de lege”, au mai transmis reprezentanții poliției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here