ambulanta

ambulantaAnchetă la Spitalul de psihiatrie Voila din Câmpina după ce un pacient a murit în condiţii suspecte.

Surse din cadrul Spitalului Voila au declarat pentru observatorulph.ro că pacientul Petre T., în vârstă de 73 de ani, a fost adus de rude la unitatea medicală în data de 13 februarie. Bărbatul, consumator de alcool, a fost internat iniţial într-un salon normal, unde a şi rămas câteva zile. Ulterior a fost transferat într-o secţie specială, unde pacienţii sunt strict supravegheaţi, asta pentru că Petre T. devenise neliniştit din cazua sevrajului. Aceleaşi surse au declarat că, într-un moment de neatenţie al cadrelor medicale, bătrânul, aflat într-o stare de agitaţie destul de gravă, ar fi căzut şi s-a lovit în zona capului. În urma acestui accident, Petre T. a fost transferat iniţial la Spitalul Municipal Câmpina, la Camera de Primiri Urgenţe (CPU), iar de aici, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti unde a fost suspus imediat unei intervenţii chirurgicale.

“Este un caz medico-legal. Nu pot să vă spun decât că pacientul a fost adus la noi în luna februarie, transferat de la CPU Câmpina, fiind investigat de un neurochirurg. A suferit o intervenţie chirurgicală, dar, din păcate nu a supravieţuit. Nu putem pronunţa asupra cauzei decesului, pentru că se aşteaptă rezultatul necropsiei,” a declarat medicul Alexandru Băloi, directorul Spitalului Judeţean Ploieşti.

Cazul a fost confirmat neoficial deocamdată şi de surse din cadrul Poliţiei Prahova. Conform acestora, în cauză a fost deschis dosar penal pentru moarte suspectă, iar medicul curant al pacientului de la Spitalul Voila, a dat declaraţii poliţiştilor în legătură cu cele întâmplate.

sursa: observatorulph.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here