Un bărbat a fost prins băut la volan de două ori în aceeași, pe aceeași stradă. Incidentul a avut loc luni, 9 mai, când bărb atul de 41 de ani din Botoșani a fost prins de polițiștii din Vânju-Mare, județul Mehedinți, în timp ce conducea pe strada Republicii din localitate, informează Gazeta de Sud.

La câteva ore după, a fost oprit din nou, pe aceeași stradă, tot băut, chiar dacă avea o alcoolemie mai mică.

Prima dată alcoolemie înregistrată a fost de 1.51 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei, însă acesta a refuzat recoltarea.

În aceeași zi, la ora 15.40, bărbatul care deja avea permisul suspendat a fost prins conducând pe aceeași stradă, de data aceasta cu o alcoolemie de 1.06 mg/l alcool pur în aerul expirat.

S-a luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vânju Mare cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Este acuzat de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here