etilotest2 504x360 56357600

În timpul activităților specifice de patrulare, un echipaj aparținând Poliției Locale Ploiești a observat în cursul nopții trecute, în jurul orei 01.30, la intersecția străzilor Șoseaua Nordului cu Petuniei, un autovehicul care pătrunsese cu partea din față stângă în scuarul stației de tramvai.

Din verificările efectuate la fața locului, polițiștii locali au constatat că bărbatul aflat la volanul mașinii sângerează în zona capului, parbrizul fiind spart și portiera din dreptul acestuia blocată.

Polițiștii locali au acordat primul ajutor persoanei rănite și au solicitat o ambulanță la fața locului. În urma identificării acestuia a rezultat că se numește A.M., de 48 de ani, cu domiciliul în orașul Luduș, ce locuiește fără forme legale în comuna Podenii Noi.

Totodată, despre incident au fost anunțați și lucrătorii Biroului Rutier al Poliției Municipale, care au constatat că șoferul era sub influența băuturilor alcoolice și nu deținea permis de conducere.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, pentru recoltarea probelor de sânge, cazul fiind preluat de lucrătorii Poliției Municipale, în vederea continuării cercetărilor în cauză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here