fbpx
sâmbătă, decembrie 2, 2023
spot_img

Bărbat prins de polițiști după ce a distrus șase aparate de jocuri mecanice

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

În cursul zilei de vineri – 06.2016, polițiștii câmpineni de investigații criminale au identificat persoana bănuită de distrugerea a șase aparate de jocuri mecanice. Este vorba despre un prahovean de 37 de ani, din Brebu.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că, în ziua precedentă, acesta s-ar fi deplasat în municipiul Câmpina, unde ar fi distrus display-ul a trei aparate de joc de tip slot machine, aparținând unei firme din București.

- Reclamă -

Totodată, în noaptea ce a urmat, s-ar fi deplasat la un alt punct de lucru al aceleiași societăți, unde cu ajutorul unei bâte de baseball, ar fi distrus alte trei aparate de jocuri, iar la ieșirea din local ar fi distrus și geamul ușii de acces în local.

Având în vedere aspectele sus-menționate, pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de distrugere, tulburare a ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, față de el fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Trei copii au fugit de la un centru social din Băicoi. Pentru găsirea lor a fost alertată poliția

Trei copii de 11, 14 și 16 ani au fugit de la un centru social din Băicoi. Pentru găsirea...
spot_img