Foto cu caracter ilustrativ

Un bărbat de 35 de ani a fost prins după ce a spart un magazin din Ploiești din care furase 300 de lei. O patrulă de poliție a auzit alarma de siguranță a magazinului și a văzut că geamul magazinului este spart, așa că a făcut verificări în zona societății, unde l-a identificat pe bărbatul acuzat de furt.

Redăm mai jos integral comunicatul Poliției Prahova:

“Noaptea trecută, polițiștii din cadrul Secției nr. 2 de Poliție Ploiești au prins un bărbat imediat după ce ar fi sustras dintr-un magazin alimentar o sumă de bani.

În fapt, în jurul orei 01:30, în timp ce efectuau serviciul de patrulare pe raza municipiului Ploiești, au auzit o alarmă de siguranță declanșată la un magazin alimentar. Apropiindu-se, au observant că geamul de la ghișeul pentru vânzare este spart, motiv pentru care au procedat la efectuarea de verificări în apropierea societății comerciale, ocazie cu care au identificată persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat în vâsrtă de 35 de ani din comuna Târgșorul Vechi.

Cu ocazia identificării, asupra sa a fost găsită suma de 300 de lei. Totodată, au observant că bărbatul prezenta o tăietură la mână, motiv pentru care a fost transportat la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În baza probatoriului administrat, față de bărbat a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unității de parchet cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infrcațiunii de furt calificat.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here